Wandelroute vanaf onze zaak!

Op de site van wandelgidszuidlimburg is een wandelroute rondom Posterholt te downloaden die start en eindigt bij ons! Deze route is 11km lang.

Tijdens deze gemakkelijke en landelijke wandeling wandelt u over rustige veldwegen naar Posterholt. Na een stukje door het dorp struint u geruime tijd over leuke graspaadjes langs greppels en beekjes en bereikt u Kasteel Aerwinkel met mooie vijver en zitbank om te rusten. Na een stuk door de bossen en een leuk paadje langs de Vlootbeek komt u in de buurtschap Reutje en via rustige veldwegen loopt u langs een visvijver terug naar de Holsterhof met mooi terras.

Er bestaat ook een route waar wij als pauzepunt dienen. Deze route is 14,7km lang.

Tijdens deze vlakke en rustige wandeling wandelt u over veldwegen en bospaden naar Paarlo, midden in het mooie Roerdal. U passeert een mooie vijver, akkers, weilanden, kleine bossen en oude boerderijen. Na 7km passeert u het leuke terras van Restaurant Holsterhof.   (De gps-track start op de hoek van de Hoofdstraat en Heerbaan).


Fietsen!

Er bestaat een fietsroute van 48km lang die langs restaurant Holsterhof komt en verder gaat naar Nationaal Park de Meinweg.

De volgende fietsknooppunten komen langs ons: 69 en 73.

Breng een bezoek aan restaurant Holsterhof!

 

Paalderweg 2, 6061NV, Posterholt (NL)

Route

 

T: 0475400466

E: info@restaurantholsterhof.nl

KvK: 70514518

 

Openingstijden

Wo t/m zo vanaf 12:00u  

maandag & dinsdag sluitingsdag 

 

 Aangepaste openingstijden

7 t/m 17 oktober gesloten

30 december t/m 3 januari gesloten