Ons verhaal


Gastvrouw Lissa en chefkok Kaj zijn twee super gepassioneerde jonge ondernemers. Lissa is opgegroeid in Posterholt op de plek waar nu het restaurant vestigt. De plek waar haar opa vroeger een boerenbedrijf had en waar haar ouders al ruim dertig jaar kampeerboerderij Holsterhof runnen.  Lissa is opgeleid als fysiotherapeute, maar dit bleek echter niet haar droombaan. Ze heeft haar passie gevonden in de gastronomie. Door een bijbaantje in een brasserie kwam ze voor het eerst in aanraking met de horeca. Ze heeft samen met Kaj 3,5 jaar gewerkt bij het gerenomeerde Restaurant L'Atelier in Gulpen waar ze de kneepjes van goed gastvrouwschap heeft geleerd.  Mensen verwennen en in de watten leggen, dat is waar Lissa voldoening uit haalt. Dit zult u merken bij een bezoek. 

 

Kaj heeft de koksopleiding in Sittard gedaan na het volgen van een kookcursus op jonge leeftijd. Hier ontstond de liefde voor het vak. Kaj is meteen na de middelbare school de horeca wereld binnen gestapt en is nu negen jaar actief in de keuken, met de laatste vijf jaar als sous-chef bij restaurant L'Atelier in Gulpen. Omgang met verse producten, bereidingstechnieken, nadenken over (nieuwe) smaken en verder nadenken over details; dat zijn de voornaamste leerpunten uit zijn carrière tot nu toe. Het uiten van zijn creativiteit en de gasten laten genieten van zijn kookkunsten, dat is wat Kaj het liefste doet.

 

Met restaurant Holsterhof wordt hun passie en droom werkelijkheid. Ze zullen er alles aan doen om u te laten genieten en een bezoek onvergetelijk te maken.

 

Zij weten wat gastvrijheid is!

 

Breng een bezoek aan restaurant Holsterhof!

 

Paalderweg 2, 6061NV, Posterholt (NL)

Route

 

T: 0615418492

E: info@restaurantholsterhof.nl

KvK: 70514518

 

Openingstijden

Do - Ma vanaf 10:00u

Wo vanaf 12:00u

Dinsdag sluitingsdag